De Geheimen van de Chinese Keuken: Een Culinaire Reis door Traditie en Smaak (Paperback)

De Geheimen van de Chinese Keuken: Een Culinaire Reis door Traditie en Smaak By Mei-Lin Wang Cover Image
$39.80
Backordered

Description


Stap binnen in een wereld van verrukking voor je zintuigen met "De Geheimen van de Chinese Keuken," geschreven door de gerenommeerde auteur Mei-Lin Wang. Dit boek neemt je mee op een culinaire reis door China, waarbij je de fascinerende en smaakvolle geheimen van de Chinese keuken ontdekt.


Met Mei-Lin als jouw deskundige gids, zul je worden ondergedompeld in de rijke tradities van de Chinese culinaire kunst. Ontdek de kunst van het balanceren van smaken, het gebruik van verse ingredi nten en het cre ren van heerlijke gerechten die generaties lang zijn doorgegeven.


Dit boek is veel meer dan alleen een verzameling recepten; het is een viering van de Chinese cultuur en haar culinaire erfenis. Leer over de betekenis van maaltijden in de Chinese samenleving en hoe ze bijdragen aan sociale verbondenheid en welzijn.


Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of pas begint te experimenteren met de Chinese keuken, Mei-Lin begeleidt je met duidelijke instructies en waardevolle tips om je gerechten tot leven te brengen. Van smaakvolle noedelgerechten tot verrukkelijke dim sum en geurige roerbakgerechten, dit boek heeft voor elk wat wils.


"De Geheimen van de Chinese Keuken" opent de deuren naar een wereld van smaak die je zeker wilt verkennen. Laat je inspireren door de authentieke smaken en geniet van de magie van de Chinese keuken in jouw eigen keuken.Product Details
ISBN: 9781835796511
ISBN-10: 1835796516
Publisher: Mei-Lin Wang
Publication Date: November 2nd, 2023
Pages: 222
Language: Dutch